Missie

Dat u, door de inzet van Odoo, een tastbare verbetering ervaart in de sturing van de bedrijfsprocessen.

Visie

Klanten zijn de basis van al onze activiteiten. Elke klant heeft andere werkprocessen en intern beleid en dus andere wensen en eisen. Door te vertrekken vanuit úw situatie wil Therp een adequate oplossing bieden.

Open Source is een logische stap in een veranderende wereld. Dankzij het Internet is kennis meer dan ooit toegankelijk. Productontwikkeling door het delen van kennis is de maatstaf aan het worden en wij lopen daarbij graag voorop. We besteden daarom tijd en kennis in de ontwikkeling van Odoo en de community. Wij publiceren bij voorkeur de door ons gemaakte modules, lossen bugs op, doen mee aan discussies, beantwoorden vragen op fora en stellen ons pro-actief op. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Naast het delen van kennis, zijn ecologisch en sociaal verantwoord ondernemen, voor Therp belangrijke waarden. Een ‘nieuwe’ economie ontstaat alleen als mensen en bedrijven er naar handelen. Wij maken veel gebruik van de fiets, het openbaar vervoer en de deel-auto om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Bij voorkeur kopen we eerlijke producten. We zijn trots op de maatschappelijke organisaties in onze klantenkring.

Binnen ons bedrijf organiseren we de werkzaamheden zo dat alle collega’s zich optimaal kunnen ontplooien. Iedereen krijgt alle vrijheid om zelf nieuwe taken en ideeën te ontwikkelen en iedereen kan meepraten over de toekomst van het bedrijf. Thuis en op afstand werken is mogelijk en we zetten dan moderne ICT voor afstemming en overleg. Echter ook zijn we regelmatig te vinden op locatie bij de klant.

Therp maakt naar beste weten gebruik van de meest recente beveiligingsstandaarden, zowel binnen Odoo als de onderliggende technologieën. Uw privacy en de beveiliging van uw gegevens hebben altijd de aandacht.

We voeren steeds meer projecten via de scrum-methodologie uit, omdat dit de beste garantie geeft voor een tijdig en succesvol opleveren van de implementatie.

Ons team

Anne Sedee

Anne is Algemeen Directeur van Therp. Vanaf 1990 werkte Anne in verschillende IT-functies: trainer, systeembeheer, projectmanager, consultant en hoofd automatisering. Ze heeft kennis van de administratieve organisatie in de non-profit sector en het MKB. Anne was één van de eersten in Nederland die de de mogelijkheden zag om die processen met Odoo te stroomlijnen. Zo ontstond Therp. Focus: project management, verkoop en trainingen.


Ronald Portier

Ronald is technisch directeur van Therp sinds de oprichting. Sinds 2008 al heeft hij een stevige achtergrond opgebouwd in Odoo implementaties en programmatuur. Daarvoor werkte hij jarenlang als AS/400 trainer, programmeur en consultant. Hij heeft daarom ook veel kennis van bedrijfsprocessen in de diverse sectoren, zoals logistiek, handel en productie. Focus: ontwerp/ontwikkeling, support, implementatie en project-management.


Giovanni Capalbo

Before Giovanni started to empower the Therp team, he already programmed for years new Odoo modules. As a business analyst and a software developer he understands the policy and business processes in different types of organizations. He likes to design and implements solutions in Odoo which help business reach their goals. He works from Italy and Amsterdam. Focus: development, support and implementation.


Lara Freeke

Lara specialiseert zich sinds 2011 met enthousiasme in de Odoo software en kent alle bedrijfsprocessen die ondersteunt worden: Relatiebeheer, de boekhouding, in- en verkoop, voorraadbeheer, productie, projectmanagement, human resources en rapportages. Ze heeft opleidingen Bedrijfsadministratie en Informatica op zak.
Focus: consultancy, support, implementatie en training.

Tom Blauwendraat

Met ruim 10 jaar ervaring in SQL, Python, PHP en vele andere programmeer talen, richtte Tom in 2014 Sunflower IT op dat Odoo modules voor klanten ontwikkeld. Tom studeerde Natuurkunde aan de Universiteit van Twente maar continueerde zijn werkzaamheden als software ontwikkelaar. Zijn visie en doel is om een internationaal team samen te stellen dat open source software van hoge kwaliteit levert. Focus: architectuur, analyse en ontwikkeling

Duncan Kiplangat

Dan works from Nairobi - Kenya for Therp through Therp's partner company Sunflower IT. He studied Computer Science at the Eldoret University. Before he started with Odoo he made several mobile applications, some in a collaboration with the University of Eastern Finland. Dan developed himself as an experienced Odoo programmer. Now he works mainly for Dutch companies and organizations, such as Vluchtelingenwerk. Focus: development.

Terrence Nzaywa

Terrence works from Nairobi - Kenya for Therp through Therp's Dutch-Kenyan partner company Sunflower IT. He finished Biochemistry at University of Eldoret but then chose to follow his passion of being a computer consultant and programmer, in which he is now experienced. Terrence is always genuinely interested in people and what motivates them, which is invaluable in nurturing and growing the Sunflower team.
Focus: sales, consultancy, developer outreach.

Raafat Alnakar

Raafat deed een studie vergelijkbaar met HBO-informatica in Syrië en werkte als web-programmeur. In Nederland aangekomen wilde hij hiermee doorgaan. Door goed te luisteren en nauw samen te werken, zorgt hij voor websites die het product of de dienst van  de klant écht vertegenwoordigen. Via Vluchtelingenwerk kwam Raafat in contact met Therp. In de Odoo wereld spelen mooie en functionele sites een grote rol en Raafat heeft zich met enthousiasme op dit aspect van Odoo gestort. Focus: Odoo web-development.

Nikos Tsirintanis

After following an Odoo course in Nairobi, Kenya which he enjoyed highly, Nikos decided to join the Therp team and move to the Netherlands, where he lived and studied before. Nikos has a PhD in Physics (Athens) and disposes already of advanced knowledge of many programming languages, including Python, and has as well a huge experience with operating systems. The Odoo framework became his next target which he masterd rapidly.Focus: analysis, development, implementation.

Gijs Jan Otten

Sinds 2018 bouwt Gijs-Jan samen met Tom aan de verdere professionalisering van Sunflower IT. Hij is hard op weg om zich Odoo helemaal eigen te maken, en met deze kennis treedt Gijs-Jan op als schakel tussen opdrachtgever en programmeur. Als afgestudeerd historicus heeft hij een gedegen analytische basis, en hij neemt een gezonde dosis communicatieve skills mee vanuit zijn verleden in het advieswezen, klantenservice, en het onderwijs. Focus: support, implementatie, consultancy en project-management.

Jan Verbeek

Na in 2019 zijn bachelor Informatica aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond kwam Jan direct bij Therp. Het blijkt voor hem geen probleem om zich in korte tijd in het Odoo framework, de verschillende versies en de functies in te werken. Hij heeft er plezier in om complexe vraagstukken te doorgronden, terug te brengen tot overzichtelijke onderdelen en in het puzzelen en uitzoeken wat erbij hoort. Focus: ontwerp/ontwikkeling, support en implementatie